Voorschoolse opvang

Het Overbos biedt voorschoolse opvang op school.
U kunt uw kind vanaf 7.30 uur brengen op school. Uw kind kan, als het thuis nog niet gegeten heeft, het meegenomen ontbijt op school opeten. Heeft uw kind wel gegeten dan kan het met de aanwezige VSO-kracht kleuren, knutselen, lezen of een spelletje spelen. 
Om 8.20 uur worden de kinderen van groep 1/2 onder begeleiding naar de klas gebracht. Vanaf groep 3 mogen de kinderen zelf naar de klas lopen.


Hoe meld ik mijn kind aan voor de voorschoolse opvang?

U kunt uw kind(eren) aanmelden door van te voren een e-mail te sturen naar overbos@primovpr.nl en door te geven welke dag/dagen uw kind (eren) komen.

Hoe betaal ik de voorschoolse opvang?
 

U dient een strippenkaart te kopen voor € 40,- voor 10 strippen of € 80,- voor 20 strippen. U kunt uitsluitend een strippenkaart kopen door het verschuldigde bedrag over te maken op Rabo bankrekeningnummer NL 20 RABO 0308 3401 91 t.n.v. obs het Overbos, onder vermelding van de naam(namen) en de groep(en) van uw kind. Contant betalen is niet mogelijk. Een strippenkaart wordt uitgeschreven zodra het geld op onze rekening staat. Als de kaart vol is, wordt deze aan u opgestuurd zodat u kunt zien dat u een nieuwe kaart moet kopen.

Onderzoekend

Uitdagend

Sociaal